Wie ben ik

Mijn naam is Juliette van Gaalen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. De NVM staat borg voor professionele preventieve mondzorg.

Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. De NVvP is dé autoriteit op het gebied van de parodontologie en richt zich vooral op de beroepsgroepen tandartsen en mondhygiënisten.

Verder sta ik ingeschreven in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten. Alle bij het KRM ingeschreven mondhygiënisten zijn in het bezit van een rechtsgeldig HBO-diploma waaruit blijkt dat de opleiding tot mondhygiënist met succes is afgerond.

Door het regelmatig volgen van cursussen en het bezoeken van congressen houd ik mijn vakkennis optimaal bij. In ‘s-Hertogenbosch ben ik met een collega gespreksleider in een intervisie groep (van 9 collega’s) die maandelijks bijeenkomt.

foto van juliette

krm logo
nvm logo
nvvp logo